A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Методичний вернісаж для вихователів ЗДО

Сучасні технології та методики навчання на уроках інформатики

Ні для кого не є таємницею, що інтерес до знань в учнів падає. З метою успішного розв'язання цієї проблеми всі ми намагаємося поєднувати в своїй роботі різні методи, прийоми та технології. І єдиним найефективнішим засобом досягнення цієї мети є інноваційні технології навчання. Своїм досвідом застосування сучасних технологій і методик під час спільного засідання 06 жовтня 2022 року з вчителями інформатики, своїм досвідом поділилася  вчитель Грем'яцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Олена Гусарь.

11:22 07.10.2022

Педагогічний майданчик "Особливості екстенсивного аудіювання як виду самостійної роботи"

05 жовтня 2022 року вчителі іноземної мови на педагогічному майданчику "Особливості екстенсивного аудіювання як виду самостійної роботи" розглянули теоретичні передумови та методичні засади формування англомовної аудитивної компетентності, підходи до відбору навчального матеріалу для формування аудитивної компетентності учнів та окреслили модель організації процесу формування англомовної аудитивної компетентності учнів на різних етапах навчання

16:59 05.10.2022

Науковий слем "Цифрові інструменти для формативного оцінювання учнів"

27 вересня 2022 року під час наукового слему "Цифрові інструменти для формативного оцінювання учнів" з учителями мовно-літературної та громадянської й історичної галузей  учасники розглянули базові компоненти та стратегії формувального оцінювання, попрактикували використання можливостей ресурсів  Mentimeter, Loop, Kahoot, WORDWALL, Socrative та Форм Google Цифрові інструменти для формативного оцінювання учнів

16:06 27.09.2022

Методичний діалог «Формування професійної компетентності вчителя відповідно до професійного стандарту «Вчитель закладу загальної середньої освіти»

      Процеси навчання, виховання та розвитку учнів є наскрізними. Їх цілісність забезпечується наявністю у вчителя загальних і професійних компетентностей, необхідних для виконання всіх  трудових функцій.Процеси навчання, виховання та розвитку учнів є наскрізними. Їх цілісність забезпечується наявністю у вчителя загальних і професійних компетентностей, необхідних для виконання всіх  трудових функцій.

16:12 23.09.2022

Вебінар " Онлайн навчання в умовах війни"

13 вересня 2022 року відбувся вебінар для вчителів громади щодо онлайн навчання в умовах війни. Пандемія коронавірусу вже змусила освітян адаптуватися та перелаштувати свою роботу на дистанційний режим. Утім, війна в Україні принесла нові виклики – руйнування шкіл, вимушено переселені учні та педагоги, які навчаються і працюють у нових для себе школах по всій Україні та за її межами, «випадання» з освітнього процесу окремих дітей та цілих класів через повітряні тривоги, бойові дії та інші причини, пов’язані із війною.

16:08 13.09.2022

Методичні аспекти нового 2022/2023 навчального року

Відповідно до мети технологічної освітньої галузі, метою навчального предмету технології, є розкриття та розвиток творчого потенціалу особистості учня, здатності застосовувати знання на практиці, розв'язувати практичні завдання в побуті через практичне засвоєння основ дизайну, технологій та декоративно-ужиткового мистецтва.

14:32 07.09.2022

Вхід для адміністратора