A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

«Хендбук сучасного уроку технологій. Майстер клас з виготовлення новорічних прикрас»

Дата: 06.12.2022 11:31
Кількість переглядів: 22

  

   Новий рік – це найсвітліше, радісне й казкове свято. Кожна людина чекає його настання з великим нетерпінням. У Новий рік всі ми сподіваємося на справжнє диво. Дехто загадує заповітні бажання під гучний бій курантів, інші – будують великі плани на наступний рік.

Новорічна ялинка, без перебільшень, дарувала казку і відчуття дива в холодні темні дні, не тільки дітям, а й дорослим людям. Допомогла пережити і страшні воєнні роки. Тоді ялинкова мода була простою – її прикрашали іграшками, зробленими власноруч, або підручними матеріалами.

Спеціалісти відслідкували останню моду і кажуть, що нині треба вивішувати на ялинку прикраси хейд-мейд або стилістиці хейд-мейд.

«Тобто вертається мода столітньої давності. А що вішати на верхівку? Треба думати. Колись це був янгол, потім –зірка, потім- піка . Прикраса на верхівці це як обкладинка журналу, як ознака ідентичності , хто ми є. І коли ми –українці зрозуміємо, що нам треба вішати на ялинці, це означатиме, що ми визначилися.

05 грудня 2022 року відбувся семінар-практикум вчителів технологій за темою «Хендбук сучасного уроку технологій. Майстер клас з виготовлення новорічних прикрас». Ірина Коломійченко, керівник гуртка Новгород-Сіверського центру дитячої та юнацької творчості презентувала майстер-клас з виготовлення ялинкової прикраси з фоамірану,  а Марина Нелюбова, консультант Новгород-Сіверського центру професійного розвитку педагогічних працівників ― виготовлення підсвічника зі скляної банки.


« повернутися

Вхід для адміністратора