A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Методичний вернісаж для вихователів ЗДО

Організація роботи щодо підвищення компетентності вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури з підготовки учнів до інтелектуальних змагань

25 жовтня 2021 року відбулася майстерка вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури з проблеми "Організація роботи щодо підвищення компетентності вчителів з підготовки учнів до інтелектуальних змагань". Досвідом роботи в цьому напрямі поділилися Костенко Лариса Олександрівна (Новгород-Сіверська гімназія №1 ім. Б. Майстренка), Коваленко Наталія Павлівна, Сметана Ганна Олександрівна (Дігтярівський НВК)

16:28 25.10.2021

Коло спільних ідей вчителів математичного циклу "Розв’язування олімпіадних задач" та "Безпека дітей в інтернеті"

 Олімпіадна задача з математики, фізики  – це задача підвищеної складності, нестандартна як за формулюванням, так і за методами розв’язання. Серед олімпіадних задач зустрічаються такі, для розв’язання яких потрібні незвичні ідеї та спеціальні методи, так і задачі більш стандартні, але деякі із них можна розв’язувати оригінальними способами. Саме такі задачі розв’язували вчителі разом з вчителем-методистом Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка Совою Л.В. 

16:21 18.10.2021

Вебінар для вчителів початкових класів

13 жовтня 2021 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Косенко Р.П. було проведено вебінар для вчителів початкових класів "Індивідуаальеа освітня траєкторія професійного розвитку педагогічних працівників" у ході якого надано рекомендації щодо побудови індивідуальної освітньої траєкторії педагогічних працівників та підвищення їх професійного розвитку.

14:22 13.10.2021

Педагогічна майстерня молодого вчителя початкових класів

29 вересня 2021 року відбулося засідання педагогічнї мастерні модого вчителя початкових класів "Моделювання сучасного освітнього процесу в Новій українській школі" в режимі онлайн. Молодим педагогам надано рекомендації щодо побудови освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році, за кркглим столом обговорено ряд питань щодо роботи в умовах Нової української школи. 

11:48 30.09.2021

інструктивно-методичний онлайн-семінар для педагогічних працівників закладів освіти предметів художньо-естетичного циклу

22.09.2021 проведений інструктивно-методичний онлайн-семінар для педагогічних працівників закладів освіти предметів художньо-естетичного циклу щодо особливостей організації освітнього процесу, викладання навчальних предметів (з використанням різних форм здобуття освіти, сучасних інформаційно-технічних засобів та технологій дистанційного навчання, освітніх онлайн-платформ) у 2021/2022 навчальному році (на платформі Zoom)

02:23 23.09.2021

Вхід для адміністратора