A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Виховна робота

Впровадження активних форм роботи з національно-патріотичного виховання

29 березня 2023 року на базі Новгород-Сіверського ліцею №1 проведений семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників профспільнот класних керівників на тему «Впровадження активних форм роботи з національно-патріотичного виховання».

15:14 31.03.2023

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!»:

14:51 20.03.2023

Семінар-практикум «Створення блогу, як засобу формування іміджу сучасного педагога»

У нових умовах інформаційного суспільства вчитель змушений освоювати нові телекомунікаційні технології, за допомогою яких він професійно і особисто вливається в інформаційний простір. «Присутність» вчителя в мережі Інтернет, наявність у нього особистих освітніх інтернет-ресурсів вже само по собі є свідченням його інноваційної діяльності.

23:42 12.03.2023

Краєзнавчі читання до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні в рамках проекту «Герої поруч»

20 лютого 2023 року в читальній залі Новгород-Сіверської міської бібліотеки відбулися краєзнавчі читання до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні в рамках проекту «Герої поруч». До заходу долучилися учні та вчителі з 10 закладів освіти громади.  У заході взяли участь міський голова Людмила ТКАЧЕНКО, заступник міського голови Павло ВЕРЧЕНКО, заступник голови районної державної адміністрації Володимир ШКАРПІТКО, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тетяна КОВАЛЬЧУК, голова спілки ветеранів-афганців Новгород-Сіверського району Іван ШУЛЬГА, дружина загиблого Романа ДУБИНИ Діана, представники відділів освіти, молоді та спорту й культури.

16:30 20.02.2023

Вхід для адміністратора