A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Впровадження активних форм роботи з національно-патріотичного виховання

Дата: 31.03.2023 15:14
Кількість переглядів: 42

29 березня 2023 року на базі Новгород-Сіверського ліцею №1 проведений семінар-практикум для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників профспільнот класних керівників на тему «Впровадження активних форм роботи з національно-патріотичного виховання».

Костир Світлана, консультант ЦПРПП висвітлила методологічну основу національно-патріотичного виховання. Учасники семінару розкрили зміст Стратегії національно-патріотичного виховання, зробили аналіз нормативно-правового забезпечення даної тематики.

Педагоги мали можливість перейняти досвід впровадження активних форм роботи з національно-патріотичного виховання:  Половець Інна, заступник директора з виховної роботи Новгород-Сіверського ліцею №1;  Коврижко Валентиназаступник директора з виховної роботи Печенюгівського навчально-виховного комплексу.

Учасники семінару вкотре акцентували важливість національно-патріотичного виховання дітей та молоді в сучасних реаліях, що є основою національної безпеки нашої держави.

Консультант ЦПРПП зупинилася на заходах до пам'ятних та знаменних дат на квітень 2023 року. На семінарі також були розглянуті питання про профілактичні та просвітницькі заходи з метою попередження залучення здобувачів освіти до молодіжних рухів.

         Ільющенко Оксана, педагог-організатор Новгород-Сіверського ліцею № 1, що атестується цьогоріч на кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», презентувала досвід своєї роботи.

           


« повернутися

Вхід для адміністратора