A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Виховна робота

 День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

 День вшанування учасників бойових дій на території інших держав 15 лютого 1989 року із завершенням виводу обмеженого контингенту військ з республіки Афганістан закінчилася найстрашніша за своїми втратами війна, в ході якої, виконання військового обов’язку стало подвигом. Літопис цієї війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах, пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових побратимів та мирних жителів країн.

09:07 15.02.2024

Онлайн семінар «Медіаосвіта як провідний чинник соціалізації здобувача освіти».

05 лютого 2024 року для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів громади відбувся онлайн семінар «Медіаосвіта як провідний чинник соціалізації здобувача освіти».

17:04 05.02.2024

Організація виховного процесу учнів під час дистанційної освіти

05 січня 2024 року був проведений семінар-практикум «Організація виховного процесу учнів під час дистанційної освіти» для заступників директорів з виховної роботи та класних керівників. Обговорили питання виховного процесу у закладах освіти як невіддільного складника освітнього процесу, безпеки учасників освітнього процесу. першої психологічної допомоги учасникам освітнього процесу під час воєнних дій. Учасники заходу торкнулися питань планів класних керівників, які мають логічно вплітатися у загальношкільний план, введення тьюторських годин замість виховних годин.  Під час заходу особливу увагу звернули на волонтерський рух у воєнний час в закладах освіти. Досвідом у цьому напрямку роботи поділилися Мастипан Л. В., Приходько Т.П., заступники директора з виховної роботи Новгород-Сіверського державного ліцею імені К.Д. Ушинського, Дігтярівського НВК.

11:22 06.01.2024

Онлайн-гра «Суперкоманда проти мін»

 Підступні міни та інші вибухонебезпечні предмети — загроза на десятиліття! Тож наша з UNICEF Ukraine спільна місія — навчити дітей і молодь уникати небезпеки. Аби привернути увагу до теми мінної безпеки, запропонуйте дітями пройти випробування разом із командою Інфорсів  Онлайн-гра «Суперкоманда проти мін» у форматі квесту навчить помічати небезпечні предмети, прокладати безпечний маршрут і нагадає важливі правила поведінки. Успішно пройшли тест?! Надішлемо на вашу електрону пошту сертифікат із результатом «захищений». Його можна роздрукувати або ділитися ним у соцмережах. Грати https://game.bezpeka.info/

15:59 29.11.2023

Вхід для адміністратора