A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Краєзнавчі читання до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні в рамках проекту «Герої поруч»

Дата: 20.02.2023 16:30
Кількість переглядів: 42

20 лютого 2023 року в читальній залі Новгород-Сіверської міської бібліотеки відбулися краєзнавчі читання до Дня памяті Героїв Небесної Сотні в рамках проекту «Герої поруч». До заходу долучилися учні та вчителі з 10 закладів освіти громади.  У заході взяли участь міський голова Людмила ТКАЧЕНКО, заступник міського голови Павло ВЕРЧЕНКО, заступник голови районної державної адміністрації Володимир ШКАРПІТКО, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тетяна КОВАЛЬЧУК, голова спілки ветеранів-афганців Новгород-Сіверського району Іван ШУЛЬГА, дружина загиблого Романа ДУБИНИ Діана, представники відділів освіти, молоді та спорту й культури.

     Учнівська молодь не байдужа до своєї Батьківщини, до своїх Героїв.

Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців. Говорили про Майдан, про події кінця 2013 – початку 2014 років, що перетворилися у справжню національну стихію, у якій передався волелюбний поклик душі нашого народу, про тих, хто боровся та бореться і зараз за волю і незалежність України. Освітяни згадували загиблих земляків, героїв-односельців, якими пишаються, які зараз боронять незалежність нашої держави задля миру в Україні.

         Матеріали краєзнавчих читань в рамках проєкту «Герої поруч», присвячені Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні будуть доопрацьовані й після Перемоги буде випущена збірка про Героїв нашого краю, що полягли за волю, свободу і незалежність нашої країни.

Ми – сильні, ми – непереможці, поки будемо єдиним непорушним монолітом у своєму спільному прагненні зробити нашу України квітучою і щасливою.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора