A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-практикум «Створення блогу, як засобу формування іміджу сучасного педагога»

Дата: 12.03.2023 23:42
Кількість переглядів: 50

У нових умовах інформаційного суспільства вчитель змушений освоювати нові телекомунікаційні технології, за допомогою яких він професійно і особисто вливається в інформаційний простір. «Присутність» вчителя в мережі Інтернет, наявність у нього особистих освітніх інтернет-ресурсів вже само по собі є свідченням його інноваційної діяльності.

10 березня 2023 року для профспільноти заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів громади відбувся семінар-практикум «Створення блогу, як засобу формування іміджу сучасного педагога». Спікер педагог-організатор Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Гусарь О.А.  показала покроково створення, оформлення та наповнення матеріалами освітнього блога, презентувала персональний блог. Олена Артурівна зазначила, що поповнення, оновлення, розвиток персональних інтернет-ресурсів, особливо ведення особистого сайту або блогу, вимагає значних витрат часу і сил, проте за допомогою персональних інтернет-ресурсів вчитель може пред’явити результати своєї діяльності широкому колу людей, а значить, він володіє сміливістю, впевненістю у власній професійній компетентності - якостями, дуже важливими для творчого вчителя. На сторінках блогу/сайту користувачі можуть додавати, редагувати і коментувати матеріали, вирішувати тестові завдання, обговорювати різні питання, оцінювати, знайомитися, тощо.
            На семінарі були обговорені організаційні питання, а саме:
щодо проведення заходів до пам'ятних дат на березень, профілактичних та просвітницьких заходів з метою попередження залучення здобувачів освіти до небезпечних молодіжних рухів, облаштування класів безпеки у закладах загальної середньої освіти, їх методичного забезпечення тощо.


« повернутися

Вхід для адміністратора