A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Методичний вернісаж для вихователів ЗДО

Засідання професійної спільноти вихователів ЗДО

27 жовтня 2023 року відбувся семінар-практикум для вихователів, асистентів вихователів  закладів дошкільної освіти "Використання Лего-методик для всебічного розвитку дитини дошкільного віку" у форматі ZOOM-конференції. Суть  інноваційної методики роботи з  Лего-конструкторами розкрила консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Косенко Р.П.. Презентовано посібник "Використання конструктора Лего у роботі з дітьми дошкільного віку". Досвідом роботи з використання  Лего-технологій ділилася вихователь Новгород-Сіверської ПШ "Дзвіночок" Третяк Н.О.

14:59 27.10.2023

Організація роботи вчителів суспільних дисциплін з підготовки учнів до інтелектуальних змагань

26 жовтня 2023 року вчителі суспільних дисциплін на мітапі "Організація роботи щодо підвищення компетентності вчителів суспільних дисциплін з підготовки учнів до інтелектуальних змагань" розглянули інтелектуальні змагання як засіб розвитку здібностей особистості, опрацювали вправи на розвиток креативності й обмінялися досвідом створення умов для всебічного розвитку талановитих та здібних учнів.

16:43 26.10.2023

Семінар-практикум для вчителів музичного мистецтва громади «Нові підходи до проведення уроків  мистецтва в умовах дистанційного навчання»

Урок музичного мистецтва має свою специфіку й спрямований, передусім, на розвиток емоційного музично-естетичного досвіду здобувачів освіти. Підвищення методичного й практичного рівнів професійної компетентності вчителів музичного мистецтва в умовах дистанційного навчання - саме з цією метою 25 жовтня 2023 року відбувся семінар-практикум для вчителів музичного мистецтва громади «Нові підходи до проведення уроків  мистецтва в умовах дистанційного навчання» в режимі онлайн. Музичне мистецтво в школі — не тільки навчальний предмет, а й могутній засіб виховання, який має надати емоційного й естетичного забарвлення всьому духовному життю людини.

08:43 26.10.2023

Організація роботи вчителів технологій та інформатики з підготовки учнів до інтелектуальних та творчих змагань

25 жовтня 2023 року вчителі інформатики й технологій на мітапі "Організація роботи щодо підвищення компетентності вчителів технологій та інформатики з підготовки учнів до інтелектуальних та творчих змагань" розглянули інтелектуальні змагання як засіб розвитку здібностей особистості, опрацювали вправи на розвиток креативності й обмінялися досвідом створення умов для всебічного розвитку талановитих та здібних учнів.

16:43 25.10.2023

Організація роботи вчителів мовно-літературної освітньої галузі з підготовки учнів до інтелектуальних змагань

24 жовтня 2023 року вчителі мовно-літературної освітньої галузі на мітапі "Організація роботи щодо підвищення компетентності вчителів української мови та літератури, іноземної мови, зарубіжної літератури з підготовки учнів до інтелектуальних змагань" розглянули інтелектуальні змагання як засіб розвитку здібностей особистості, опрацювали вправи на розвиток креативності й обмінялися досвідом створення умов для всебічного розвитку талановитих та здібних учнів

16:57 24.10.2023

Засідання професійної спільноти вчителів початкових класів.

20 жовтня 2023 року було проведено тематичний івент для вчителів початкових класів "Ігрова діяльність на уроках в початковій школі" в режимі ZOOM-конфереції. Досвідом роботи з питання ділилися вчителі початкових класів Новгород-Сіверського ліцею №1 Крупельницька Л.О. та Лосківської ЗОШ І-ІІ ступенів Ірха Н.М. Теоретичні та практичні аспекти роботи з використання ігрових технологій в початковій школі підсумувала консультант ЦПРПП Косенко Р.П.

14:37 20.10.2023

Михайло Сікорський – дослідник і популяризатор історико-військової і культурної спадщини українського народу

13 жовтня 2023 року вчителі суспільно-гуманітарного циклу долучилися до презентаційного меседжу "Михайло Сікорський – дослідник і популяризатор історико-військової і культурної спадщини українського народу" (до 100-річчя із дня народження Михайла Сікорського (1923–2011), історика, краєзнавця, музеєзнавця, Героя України). Учасники розглянули життєпис Почесного члена Академії Архітектури України, Героя України його погляд у музейне майбутнє Переяслава, рятувальну діяльність історико-культурної спадщини затопленого Придніпров’я

17:30 13.10.2023

Вхід для адміністратора