A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-практикум для вчителів художньо-естетичного циклу Новгород-Сіверської та Понорницької громад

Дата: 14.02.2024 12:16
Кількість переглядів: 10

13 лютого 2024 року відбувся  семінар-практикум для вчителів художньо-естетичного циклу Новгород-Сіверської та Понорницької громад.

З вітальним словом до учасників семінару звернулася консультант ЦПРПП Костир С.М., повідомила про організаційні питання заходу.

Канторіз Т.М., керівник профспільноти, член журі відбіркового етапу першого туру конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Образотворче мистецтво» поділилася своїми враженнями на надала поради щодо участі у Конкурсі. Тетяна Миколаївна провела майстерку з теми «Аналіз твору мистецтва», одного з випробувань Конкурсу. Член журі наголосила на головних принципах конкурсу – добровільності, відкритості, прозорості.

Учасники семінару коротко ознайомилися з авторськими концепціями підручників, поданих на конкурсний відбір підручника «Мистецтво» інтегрованого курсу для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у 2023-2024 роках (7 клас). Порівняли та відзначили переваги і недоліки підручників.

Також учасниками зустрічі розглянуто загальні правила проведення деяких конкурсів, акцій  ІІ семестру 2023/2024 навчального року.

Захід завершився побажаннями життя, наповненого наснагою, любов’ю та здоров’ям, відновлення сил і миру.


« повернутися

Вхід для адміністратора