A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-практикум для вчителів фізичної культури з теми «Підсумки реалізації соціального проєкту «Д.І.М. – Діти. Ігри. Майбутнє»».

Дата: 13.02.2024 08:38
Кількість переглядів: 6

Підсумки реалізації соціального проєкту «Д.І.М. – Діти. Ігри. Майбутнє»

12 лютого 2023 року відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури з теми «Підсумки реалізації соціального проєкту «Д.І.М. – Діти. Ігри. Майбутнє»».

Соціальний проєкт «Д.І.М. – Діти. Ігри. Майбутнє» створено                                           ГО «ДжуніорС». Учасниками проєкту стали 100 вчителів закладів загальної середньої освіти з 8 областей, де ведуться чи велися бойові дії.

Мета проєкту: залучення дітей до збільшення рухової активності для покращення здоров'я психологічного та фізичного стану дітей громади;

популяризація серед дітей, вчителів та батьків рухової активності під час навчального року;

розвиток активного дитячого дозвілля в прифронтових регіонах та поширення інклюзивних, гендерно рівних видів спорту серед дітей;

підвищення рівня компетентностей вчителів із залучення до фізичної активності різних груп населення, фандрайзингу, адвокації, комунікації з органами місцевого самоврядування тощо.

            До проєкту долучився Новгород-Сіверський ліцей № 1. Учитель фізичної культури Пурига Т.С. брала участь у вебінарах «Техніка роботи в укритті. Фізичне та психічне розвантаження», «Поведінка в разі тривоги. Стрес дитини, як з ним бути?», «Психічне здоров’я вчителя. Профілактика вигорання», ін.  04 січня 2024 року в укритті Новгород-Сіверського ліцею № 1 проведений фестиваль для дітей 11-12 років за участю керівництва громади, батьків, вчителів. Тетяна Пурига поділилася інформацією про підсумки участі в проєкті “ДІМ — Діти. Ігри. Майбутнє”. За рейтингом команда ліцею № 1 на 4 місці серед команд України.

У практичній частині семінару для  вчителів фізичної культури проведено рухові активності.

Світлана Костир зупинилася на організаційних питаннях та підвела підсумки заходу.

Завдяки спільній праці під час заходу вчителі здобули знання та навички, які будуть плідно використовуватись в освітньому процесі та під час реалізації проєктів.


« повернутися

Вхід для адміністратора