A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Новини

Вишиванка- генетичний код моєї родини

«Вишиванка – генетичний код моєї родини» - під такою назвою пройшов захід на передодні Дня вишиванки на базі Центру дитячої та юнацької творчості. На свіжому повітрі, в обрамленні вишиванок, українських орнаментів, жовто-блакитних кульок та прапора України відбулася презентація вишиванок, які передавалися від матері до доньки в родинах педагогів нашої громади.

16:58 17.05.2023

Обласний семінар «Діяльність центрів професійного розвитку педагогічних працівників у сприянні професійному розвитку педагогічних кадрів в умовах Нової української школи»

04 травня 2023 року  на базі ЧОІППО імені  К.Д. Ушинського відбувся обласний семінар із теми «Діяльність центрів професійного розвитку педагогічних працівників у сприянні професійному розвитку педагогічних кадрів в умовах Нової української школи» за участю 12 директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, 3 представників методичної служби органів управління освітою області, педагогічних та науково-педагогічних працівників. Досвід роботи центру професійного розвитку в умовах освітніх реформ та сучасних тенденцій презентувала Ірина Зюзько, директор КУ «Новгород-Сіверський центру професійного розвитку педагогічних працівників  Новгород-Сіверської міської ради». 

16:06 05.05.2023

Вітаємо Меньшикову Світлану Миколаївну, учителя початкових класів Новгород-Сіверського ліцею №1 Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області!

Щиро вітаємо творчу, невтомну, креативну, талановиту нашу колегу – вчительку початкових класів Новгород-Сіверського ліцею №1 Меньшикову Світлану Миколаївну з перемогою у фінальному етапі першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023». Рішенням фахового журі Конкурсу  у номінації «Початкова освіта» Світлана Миколаївна посіла ІІІ місце.

14:54 02.02.2023

12 серпня - День Молоді

     Указом Президента України  № 333/2021 з метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів в Україні День молоді відзначатимуть щороку 12 серпня, в Міжнародний день молоді.

10:59 12.08.2022

Вхід для адміністратора