A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Новини

ПІДГОТОВКА ДО АРТ-ПОДІЇ «МОЛОДЬ inUА» У РОЗПАЛІ!

Підготовчий етап до національної арт-події «Молодь inUА» у розпалі! Протягом робочого тижня творча молодь громади разом з учителями образотворчого мистецтва відшліфовувала ідею малюнка, який 24 серпня, у ювілейний День Незалежності, буде нанесено на полотно в рамках всеукраїнської акції, організованої програмою USAID/UNITY «Мріємо та діємо» й Міністерством молоді та спорту. Художники-початківці та професіонали створили Україну майбутнього «на чернетці» й готові до перенесення задуму на справжнє полотно, надане організаторами акції.

15:40 22.08.2021

Початок громадсткого обговорення

Розпочато громадське обговорення щодо припинення діяльності (ліквідації) Вороб’ївського НВК, Лосківської, Стахорщинської загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів, Лісконогівської філії Грем'яцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Студинської філії Дігтярівського навчально-виховного комплексу Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області  та обговорення відповідних проєктів рішень, що виноситимуться на розгляд сесії Новгород-Сіверської міської ради.

12:03 10.08.2021

БЕЗПЕЧНА ЗАЛІЗНИЦЯ

Для попередження нещасних випадків, збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу на об’єктах залізничного транспорту ознайомся з добіркою навчальних відеороликів і зроби відповідні висновки! Будь обережним під час подорожей!

11:57 07.06.2021

ОНЛАЙН-ОПИТУВАННЯ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ

Європейська Комісія спільно з Міністерством освіти і науки України проводить дослідження «Вивчення впливу пандемії СОVID-19 на системи освіти держав — членів Східного партнерства».  Метою дослідження є вивчення впливу СОVID-19 на обрані сфери системи освіти та розроблення рекомендацій для подолання виявлених викликів.

11:25 07.06.2021

Вхід для адміністратора