A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Науково-практична конференція «Педагогічні ідеї К.Д. Ушинського у сучасному вимірі»

Засідання управлінської лабораторії з теми "Стратегія розвитку закладу освіти як складова забезпечення якості освіти"

11-12 листопада на базі КУ "Новгород-Сіверський центр професійного розвитку педагогічних працівників" відбулося засідання управлінської лабораторії для керівників закладів освіти з теми "Стратегія розвитку закладу як складова забезпечення якості освіти". Директор центру Ірина Зюзько представила нормативно-правові аспекти розроблення сучасної стратегії закладу освіти, етапи та основні вимоги. Заруба Оксана, директор Орлівського навчально-виховного комплексу, презентувала стратегію розвитку Орлівського НВК на 2020-2025 роки.

16:51 12.11.2021

Організація харчування в закладах освіти

23 вересня 2021 року директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Зюзько І. П. та консультант Косенко Р.П. провели повели семінар-практикум в режимі онлайн з питань організації харчування. У ході семінару були розглянуті питання  нормативного забезпечення, ведення документації з питань харчування, запровадження нових норм харчування тощо.

11:10 24.09.2021

Інструктивно-методична нарада з керівниками закладів освіти

13 вересня 2021 року  відбулася інструктивно-методична нарада в режимі ZOOM-конфереції з керівниками закладів освіти громади. Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників І.П. Зюзько ознайомила присутніх з нормативно-правовими документами щодо освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році, з основними розділами нової Абетки для директора, яка стане у нагоді для забезпечення якісної освітньої діяльності сучасного керівника закладу освіти, надала рекомендації щодо розбудови внутрішньої ситеми якості освіти. Консультанти Центру з профільних напрямків долучилися до наради: акцентували увагу на актуальних питанннях в галузі освіти. 

16:37 13.09.2021

Вхід для адміністратора