A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Науково-практична конференція «Педагогічні ідеї К.Д. Ушинського у сучасному вимірі»

Семінар-практикум для керівників закладів освіти та їх заступників

16 лютого 2022 року відбувся семінар-практикум для керівників закладів освіти та їх заступників «Оновлений підхід до критеріїв оцінювання в умовах Нової української школи»   в режимі ZOOM-конференції. Директор Центру професійного розвитку Ірина Зюзько висвітлила питання самооцінювання напрямку освітньої діяльності «Система оцінювання здобувачів освіти». Було надано теоретичні та практичні рекомендації щодо самооцінювання зазначеного напрямку. Досвідом роботи з реалізації внутрішньої системи оцінювання якості освіти за напрямком «Система оцінювання здобувачів освіти» поділилася заступник директора Орлівського НВК Оксана Самойленко. У роботі семінару-практикуму взяли участь консультанти Центру       Раїса Косенко  та Світлана Костир, які висвітлили питання формувального оцінювання в початкових класах та запровадження Концепції щоденного спорту в закладах освіти.

16:58 16.02.2022

Семінар-практикум для керівників закладів освіти «Самооцінювання освітньої діяльності від А до Я»

Побудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти є справою непростою, потребуючої певних знань, умінь та навичок. Виникає багато питань: з чого починати? Як аналізувати? Які напрямки? Тому 10 грудня 2021 року відбувся семінар-практикум для керівників закладів освіти та їх заступників  з теми «Самооцінювання освітньої діяльності від А до Я».

15:18 10.12.2021

Засідання управлінської лабораторії з теми "Стратегія розвитку закладу освіти як складова забезпечення якості освіти"

11-12 листопада на базі КУ "Новгород-Сіверський центр професійного розвитку педагогічних працівників" відбулося засідання управлінської лабораторії для керівників закладів освіти з теми "Стратегія розвитку закладу як складова забезпечення якості освіти". Директор центру Ірина Зюзько представила нормативно-правові аспекти розроблення сучасної стратегії закладу освіти, етапи та основні вимоги. Заруба Оксана, директор Орлівського навчально-виховного комплексу, презентувала стратегію розвитку Орлівського НВК на 2020-2025 роки.

16:51 12.11.2021

Вхід для адміністратора