A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-практикум для керівників закладів освіти та педагогічних працівників в рамках проєкту "Якісна освіта - успішна громада" з теми "Індивідуальна освітня траєкторія сучасного педагога. Педагогічне портфоліо"

Дата: 12.01.2024 09:10
Кількість переглядів: 21

Професійне портфоліо та індивідуальна освітня траєкторія сучасного вчителя

 

11 січня відбулася чергова зустріч керівників закладів освіти та педагогічних працівників Новгород-Сіверської та Понорницької громад в рамках проєкту  «Якісна освіта – успішна громада», під час якої піднімали та обговорювали питання атестації, сертифікації та розбудови індивідуальної освітньої траєкторії сучасного педагога, ділилися досвідом створення педагогічного портфоліо.

У роботі семінару взяли участь консультанти Новгород-Сіверського ЦПРПП СвітланКостир та Раїса Косенко, які представили варіанти створення індивідуальної освітньої траєкторії та педагогічного портфоліо відповідно до вимог сучасності.

Педагогічне портфоліо представила Тетяна Максимович, вчитель української мови та літератури, директор Стахорщинської ЗОШ І-ІІ ступенів Новгород-Сіверської міської ради. Педагог, який власним прикладом спонукає колег до опанування сучасних методик, проєктних технологій, постійного самовдосконалення. В умовах малочисельної сільської школи створено сучасне освітнє середовище, потужний колектив, педагоги якого проходять сертифікацію, є експертами з сертифікації та інституційного аудиту закладів освіти.

Досвідом роботи з вищезазначеної проблеми в Авдіївському ліцеї Понорницької селищної ради поділилися Марія Новицька, заступник директора ліцею, та Наталія Король, вчитель початкових класів. Творчий, сучасний підхід до організації освітнього процесу, дослідницька діяльність з дітьми, постійна самоосвіта та підвищення кваліфікації – це приклад педагогічної майстерності  вчителя Нової української школи.

Як відновити власний ресурс, які техніки краще використовувати, віднайти внутрішній потенціал, сили та позитив у наш складний час розповіла та провела практичні заняття Марина СТИХИЛЯС, психолог Смяцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Новгород-Сіверської міської ради.

Нехай увесь опрацьований матеріал стане в нагоді кожному присутньому педагогу та керівникові закладу освіти в побудові власної освітньої траєкторії, в підвищенні кваліфікації та підготовці до атестації.

Дякуємо усім за професіоналізм, сучасний підхід та творчу майстерність.

 

Директор ЦПРПП                                                                      Ірина ЗЮЗЬКО

Презентація 1

Презентація 2

Презентація 3

Презентація 4

Презентація 5

Презентація 6

 


« повернутися

Вхід для адміністратора