A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-практикум для керівників закладів освіти та їх заступників

Дата: 26.02.2024 14:40
Кількість переглядів: 15

Семінар-практикум для керівників закладів освіти «Формувальне оцінювання учнів початкової та базової школи НУШ»


 

26 лютого року для керівників закладів освіти Новгород-Сіверської та Понорницької громад проведено семінар-практикум з теми «Формувальне оцінювання учнів початкової та базової школи НУШ», в рамках якого були розглянуті теоретичні та практичні підходи до організації оцінювання учнів в умовах Нової української школи та застосування формувального оцінювання в початковій школі та в 5-6 класах базової школи.

Консультанти Новгород-Сіверського ЦПРПП та вчителі-практики Новгород-Сіверського ліцею №1 обговорили сучасні підходи до оцінювання учнів відповідно до вимог професійного стандарту вчителя, особливості оцінювання учнів початкової школи та застосування цифрових інструментів для формувального оцінювання. Десятник В.М. та Костенко Л.О., вчителі Новгород-Сіверського ліцею №1, поділилися досвідом впровадження формувального оцінювання в початкових класах та на уроках української мови і літератури в 5-6 класах. Було цікаво слухати практиків, які працюють в системі, мають достатній багаж знань, вправ та сучасних підходів щодо формувального оцінювання учнів.

У роботі семінару взяла участь Оксана Карабан, головний державний інспектор відділу з питань праці Центрального міжрегіонального Управління держпраці України, яка відповіла на запитання керівників закладів освіти щодо внесення змін до посадових інструкцій, надання відпусток без збереження заробітної плати, управлінських та фінансових функцій керівників закладів освіти тощо.

Матеріали семінару розміщені на сторінці Центру сайту відділу освіти, молоді та спорту. Кожен, кому цікава дана проблема, може ними скористатися.

Директор                                                                                                             Ірина ЗЮЗЬКО

Презентація 1

Презентація 2

Презентація 3

Презентація 4


« повернутися

Вхід для адміністратора