A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Психологічна підтримка

 «Шлях до серця дитини з особливими освітніми потребами»

19 жовтня 2021року о 14.30 на базі КУ «Новгород-Сіверський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області відбулася ZOOM-конференція «Шлях до серця дитини з особливими освітніми потребами». На конференції виступив Прасол Дмитро Вікторович, доктор філософії в галузі соціальних і поведінкових наук, практичний психолог КУ «Інклюзивно-ресурсний центр 3» Миколаївської міської ради – з темою: «Адаптована/модифікована індивідуальна навчальна програма учня з ООП».

19:29 19.10.2021

2 жовтня - Міжнародний день ненасильства

Міжнародний день ненасильства відзначають 2 жовтня, в день народження Махатми Ганді – керівника руху за незалежність Індії та засновника філософії та стратегії ненасильства.

15:53 30.09.2021

Рефреймінг – мистецтво бути щасливим

24 вересня відбулася онлайн-зустріч з позашкільними закладами на якій учасників вебінару ознайомилися із прийомом творчого та позитивного мислення РЕФРЕЙМІНГОМ,та спробували освоїти на практиці техніку рефреймінга, виробити особистісні стратегії рефреймінгу в умовах освітнього простору та повсякденному житті.

11:11 28.09.2021

Питання організації та забезпечення належного науково-методичного супроводу практичних психологів, соціальних педагогів закладів освіти в об’єднаних територіальних громадах в умовах децентралізації

Питання організації та забезпечення належного науково-методичного супроводу практичних психологів, соціальних педагогів закладів освіти в об’єднаних територіальних громадах в умовах децентралізації висвітлено у монографії: Науково-методичне забезпечення діяльності психологічної служби системи освіти в умовах децентралізації (моделі, досвід) : колективна монографія / наук. ред. В.Г. Панок. – Київ : Ніка-Центр, 2020. – 152 с.

12:42 20.08.2021

Вхід для адміністратора