A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ДРУГИЙ ДЕНЬ ТОЛОКИ В МІСЬКОМУ СКВЕРІ

Дата: 26.11.2021 20:51
Кількість переглядів: 86

Завершився другий день організованого прибирання  центрального скверу. Працівники Новгород-Сіверської установи виконання покарань, комунального підприємства «Добробут», «Благоустрою» міської ради  та Центру надання соціальних послуг спрямували свою роботу на вивезення падолисту й спиляних напередодні дерев. За декілька годин від куп сухої трави та опалого листя було звільнено більшу частину скверу.

Порівняймо сквер до організованого прибирання

 

 та після організованого прибирання

  

Наша громада показала, що немає нічого неможливого. За два дні наполегливої роботи містян напівдика локація, обрана молоддю для реалізації проєкту від DOBRE, перетворилася в затишне місце з великою порцією денного світла, комфортне для прогулянок та проведення дозвілля. Залишки спиляних дерев вивезуть найближчим часом. Почнеться найцікавіша й водночас найважча стадія реалізації проєкту - встановлення паркових меблів. Сподіваємося, що вже навені молодь громади приходитиме в цей сквер за спілкуванням з однодумцями та натхненням на нові звершення.

Нагадаємо, що створення молодіжної зони в центральному сквері - проєкт, який реалізовується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора