A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Новини

УРЯД ВНІС ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ТА УМОВ НАДАННЯ, А ТАКОЖ ФОРМУЛИ РОЗПОДІЛУ ОСВІТНЬОЇ СУБВЕНЦІЇ

5 березня Кабінет Міністрів України затвердив низку змін до Порядку та умов надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (постанова від 14 січня 2015 р. № 6) і формули розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами (постанова від 27 грудня 2017 р. № 1088). Рішення ухвалено з метою приведення цих документів у відповідність до Закону України «Про Державний бюджет на 2024 рік».

13:38 06.03.2024

З всеукраїнським Днем дошкілля!

Щорічно в останню неділю вересня відзначають професійне свято дошкільники:  24 вересня - всеукраїнський День дошкілля. Вітаємо тих, хто всією душею любить малечу, нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, в серці панує добро і мудрість, миру оселям  і всій Україні!

15:36 22.09.2023

Методичний марафон "Нова українська школа: реалії та виклики дистанційного навчання"

Близько сотні вчителів початкових класів та тих, хто викладав у 5 класах закладів освіти громади, зібралося 5 червня 2023 року на подвір'ї Центру дитячої та юнацької творчості Новгород-Сіверської міської ради в рамках методичного  марафону «Нова українська школа:реалії та виклики дистанційного навчання», що був організований Центром професійного розвитку педагогічних працівників Новгород-Сіверської міської ради.

16:47 06.06.2023

Вишиванка- генетичний код моєї родини

«Вишиванка – генетичний код моєї родини» - під такою назвою пройшов захід на передодні Дня вишиванки на базі Центру дитячої та юнацької творчості. На свіжому повітрі, в обрамленні вишиванок, українських орнаментів, жовто-блакитних кульок та прапора України відбулася презентація вишиванок, які передавалися від матері до доньки в родинах педагогів нашої громади.

16:58 17.05.2023

Вхід для адміністратора