A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ПРОЄКТ ДЛЯ МОЛОДІ

Дата: 17.11.2021 08:13
Кількість переглядів: 103

Позачергове засідання молодіжної ради відбулося на свіжому повітрі за участю Новгород-Сіверського міського голови Людмили Ткаченко, заступників міського голови Сергія Йожикова та Павла Верченка. Тема зустрічі – молодіжний проєкт від програми DOBRE. Нагадаємо, що фахівці програми-донора обрали для реалізації облаштування локації для відпочинку й дозвілля молоді  в зоні зелених насаджень загального користування. Сьогодні зона насаджень, знана ще з радянських часів як «галявина казок», уже має статус скверу й потребує серйозного впорядкування. Паркові меблі від DOBRE громада отримала 8 листопада. Тож часу на розчищення скверу належним чином практично немає. У зв’язку з наближенням зими та хронологічними обмеженнями експерти DOBRE Наталія Сафронова та Віталіна Старчик запропонували розмістити паркове обладнання на іншій локації. Підходящим місцем для облаштування такої зони було обрано парк імені Т. Шевченка. Учасники заходу оглянули території обох парків, зважили переваги й недоліки втілення проєкту на обох просторах. У результаті діалогу влади та молоді було проведено голосування за обрання локації для облаштування і впорядкування молодіжної зони. Молодь залишилися при  своїй думці й одноголосно погодила встановлення паркових меблів у сквері, визначеному проєктом (на «галявині казок»).

 

 

Попереду непросте завдання: молодіжній раді потрібно в найкоротший термін організувати масштабну толоку в зоні зелених насаджень. Цьому передує ще й вирубка понад 20 аварійних дерев. Тож слідкуйте за новинами та долучайтеся до впорядкування молодіжного скверу. Сподіваємось, погода буде на нашому боці.

 

*Проєкт реалізовується в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора