A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Воркшоп «Професійний стандарт «Керівник (директор) закладу загальної середньої освіти» - шлях до професійної майстерності управлінця»

Дата: 30.04.2024 16:40
Кількість переглядів: 17

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Воркшоп «Професійний стандарт «Керівник (директор) закладу загальної середньої освіти» - шлях до професійної майстерності управлінця»

 

 

29 квітня проведено воркшоп «Професійний стандарт «Керівник (директор) закладу загальної середньої освіти» - шлях до професійної майстерності управлінця» для керівників та заступників закладів освіти Новгород-Сіверської та Понорницької громад в рамках спільного проєкту «Якісна освіта - успішна громада».

У заході взяла участь Наталія Довбня, заcтупник начальника Сіверського відділу з надання  правової допомоги Північно-Східного управління безоплатної  правничої допомоги Східного міжрегіонального центру з надання безоплатної правової допомоги, яка розповіла про основні зміни, що стосуються мобілізації.

Говорили про професійний стандарт вчителя і керівника закладу освіти та його роль у формуванні професійної майстерності педагога та управлінця. З досвідом роботи впровадження професійного стандарту виступила Ганна Сметана, вчитель зарубіжної літератури Дігтярівського НВК. Для педагогічного працівника професійний стандарт є дороговказом для визначення траєкторії професійного розвитку та самооцінювання власної професійної діяльності.

Однією з трудових функцій керівника закладу освіти є забезпечення партнерської та мережевої взаємодії закладу освіти з іншими суб’єктами. Олеся Коваленко, директор Лосківської ЗОШ І-ІІ ступенів, представила напрацювання закладу освіти з даного напрямку. Розповіла про співпрацю зі старостатом, батьками, спонсорами, органами місцевого самоврядування в рамках розвитку та матеріально-технічного забезпечення закладу освіти. Ролі керівника у творенні громадсько активного закладу освіти.

            Ірина ЗЮЗЬКО,

           директор ЦПРПП               

Презентація 1https://rada.info/upload/users_files/39561452/7755e32b63db0ff77ef81520a9ffebc3.ppt

Презентація 2 https://rada.info/upload/users_files/39561452/88caac2460c465532a6c951a095a9743.pptx  

                                                                                    


« повернутися

Вхід для адміністратора