A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Досвід роботи викладання фізичної культури у 6-му класі НУШ

Дата: 16.04.2024 08:17
Кількість переглядів: 7

15 квітня 2024 року на базі Дігтярівського навчально-виховного комплексу відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури з теми  «Досвід роботи викладання фізичної культури у 6-му класі НУШ».

На початку зустрічі хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих у війні. Для учасників заходу проведена екскурсія закладом освіти та у шкільному музеї.

Роман Щербак, учитель Дігтярівського навчально-виховного комплексу, провів показовий урок,  презентував досвід впровадження нових модулів на уроках фізичної культури НУШ у 6 класі, зокрема Бадмінтон, Фрізбі та Баскетбол 3*3. У ході спілкування педагоги зробили висновок, що етапно організована інноваційна система фізичного виховання з використанням нетрадиційних форм, методів фізичного виховання та різних технологій забезпечує ефективне формування у школярів позитивної мотивації до здорового способу життя.

У ході семінару вчителі фізичної культури ділилися досвідом впровадження інноваційних підходів до викладання варіативних модулів на уроках.

Тетяна Пурига продемонструвала новий інвентар отриманий в рамках проєкту Д.І.М. Вчителі взяли участь у міні змаганнях з Бадмінтону.

Консультант ЦПРПП Світлана Костир акцентувала увагу вчителів фізичної культури на їх інноваційну діяльність, на впровадження та використання інноваційних технологій. Учасники семінару дізналися про Нейромережу ChatGPT - програму корисну педагогам для дослідження нових методик; про Тулбокс –  збірку вправ та матеріалів для формування та оцінки громадянських компетентностей на різних предметах у школі та в рамках позаурочної і позашкільної програми.

Дякуємо за співпрацю та позитивні враження!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора