A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді»

Дата: 20.10.2023 15:15
Кількість переглядів: 18

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді».

 

Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України (далі – Конкурс) проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки:

Міністерства молоді та спорту України,

Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти,

Національної академії педагогічних наук України,

Європейської культурної асамблеї,

Київської міської державної адміністрації,

Всеукраїнського товариства «Знання» України.

 

Метою Конкурсу є сприяння утвердженню української національної та громадянської ідентичності, поширення патріотичних ідей, виявлення і підтримка обдарованої молоді, заохочення до патріотичної творчості захисників і захисниць України через участь у мистецьких проектах, підвищення рівня обізнаності про історію становлення сучасної української культури й мистецтва, створення умов для її творчого зростання.

 

Пріоритетні напрямки Конкурсу:

- зміцнення національної єдності;

- консолідація українського суспільства;

- відновлення і збереження історичної пам’яті українського народу;

- національно-патріотичне виховання молоді;

- суспільний діалог задля національної ідентичності;

- героїчне протистояння Українського народу;

- свобода світогляду, віросповідання та капеланство; 

- формування громадянської позиції, патріотичної свідомості, української та європейської ідентичності молоді засобами мистецтва;

- інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

 

До участі у Конкурсі запрошуються: учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України, молодь, інші зацікавлені особи.


 Конкурс проходить з 10.10.2023 по 22.01.2024.
 Прийом конкурсних робіт забезпечується з 10.10.2023 по 06.01.2024.
 Оцінювання конкурсних робіт експертною радою до 18.01.2024

Оголошення переможців  22.01.2024

 

Конкурсні роботи направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: institute2014@ukr.net), вказавши у темі повідомлення «ПІБ_на Конкурс», одночасно заповнюється заявка за посиланням: https://cutt.ly/zwmpRNHN

 

Щорічний Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України засновано за ініціативи Герасименка Олександра Олександровича, Президента Інституту політико-правових та релігійних досліджень.

Додаткова інформація: www.facebook.com/institute2015, institute2014@ukr.net 

3. ПОРЯДОК ПОДАННЯ КОНКУРСНИХ РОБІТ

3.1. На Конкурс подаються індивідуально підготовлені конкурсні роботи, пов’язані з загальною тематикою Конкурсу. 3.2. Електрона версія конкурсної роботи повинна мати назву «прізвище та ім’я, назву ЗВО/наукової установи» державною мовою (наприклад, Петренко_Петро_НАН).

3.3. Конкурсні роботи повинні бути виконані на актуальну тему. Есе – невеликий за обсягом прозовий твір, що має довільну композицію і висловлює індивідуальні думки та враження з конкретного приводу чи питання, і не претендує на вичерпне і визначальне трактування теми. До участі в Конкурсі допускаються роботи у друкованому варіанті обсягом не більше двох аркушів формату А4 у форматі Microsoft Office Word, шрифт і розмір літер всіх частин есе – Times New Roman, 14, міжрядковий інтервал – 1,5; поля сторінок: верхнє – 2 см., нижнє – 2 см., ліве – 2,5 см., праве – 1,5 см.; нумерація сторінок – у верхньому правому куті. Творча робота передбачає наявність титульної сторінки, на якій відображається інформація про автора. Загальна нумерація сторінок починається з наступної сторінки. Есе повинно бути написано українською мовою. Роботи не можуть порушувати авторські та будь-які інші законні права будь-яких фізичних осіб чи господарюючих суб’єктів.

3.4.Конкурсні роботи разом з заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, назви конкурсної роботи, повне найменування навчального закладу (наукової установи), та згодою 3 на збір та обробку персональних даних), заявка на участь у конкурсі заповнюється конкурсантом у друкованому вигляді (текстовий редактор MS Word) та підписується ним особисто, яка разом із скан-копією і твором одночасно надсилається на е-адресу направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: institute2014@ukr.net), вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».

3.5.Про прийняття роботи для розгляду у Конкурсі її автор повідомляється електронною поштою. Конкурсні роботи, надіслані на Конкурс із порушенням вимог цього Положення не розглядаються. Кожен учасник може подати не більше 1 конкурсної роботи.

3.6. При поданні конкурсної роботи конкурсанти погоджуються на обробку відповідної інформації, в тому числі персональних даних, визнають результати Конкурсу.

3.7. Подаючи організаторам заявку на участь у Конкурсі із своїми данними, фізична чи юридична особа тим самим надає згоду на обробку персональних даних учасника Конкурсу.

3.8. Листування з авторами не ведеться, конкурсні роботи не рецензуються, та не повертаються.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора