A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Всеукраїнська програма ментального здоров’я "Ти як?" 

Дата: 01.08.2023 10:03
Кількість переглядів: 23

Із метою реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?" (далі Програма) та на виконання протокольного доручення засідання Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я від 10 травня 2023 року надаємо матеріали із психосоціальної підтримки, які знаходяться на платформах Програми в мережі Інтернет, а саме:

на сайті програми (https://www.howareu.com/),

сторінках в соціальних мережах Facebook Програми (https://www.facebook.com/howareu.program),

Координаційного центру КМУ (https://www.facebook.com/MentalHealthUA/),

на сторінці Програми в мережі Telegram (https://t.me/howareu_program).

Стартувала всеукраїнська програма ментального здоров'я “Ти як?”:  інструменти для самодопомоги та підтримки інших | Центр громадського  здоров'я

 

Злість, образа, заздрість, гнів — з дитинства нас вчать, що є «погані» почуття, яких потрібно уникати та соромитись. Як приємно врешті дізнатись, що почуття не діляться на погані і хороші. Вони усі нормальні, природні і з’являються, аби повідомити вам щось про вас самих. Злість може бути такою ж корисною як любов — і війна довела це.

Бути у гармонії з собою — означає помічати, приймати й проживати будь-які свої почуття, аналізуючи їх причини. А єдине, на що почуття справді діляться — то це на ваші і чужі. І кордони вираження наших почуттів закінчуються там, де починаються кордони іншої людини.

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської допоможе знаходити в собі сили щодня, навчитися піклуватися про себе, опановувати стрес, тривогу, гнів тощо.

Розробку та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я координує Міністерство охорони здоров’я України. Всесвітня організація охорони здоров’я – експертний партнер, виконавчий партнер – ГО «Безбар’єрність». Майданчиком для розробки й ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінет Міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Дізнавайтеся більше – http://howareu.com. (сайт)


« повернутися

Вхід для адміністратора