A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.

Дата: 06.06.2023 13:31
Кількість переглядів: 22

Постраждалі від сексуального насильства під час війни можуть отримати безоплатну  правову допомогу від державиДепартамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, як регіональний координатор у сфері запобігання та протидії домашньому насильству інформує, що Міністерство юстиції України запускає інформаційну кампанію системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.

Мета кампанії – висвітлити проблему насильства в умовах війни, поінформувати про можливість отримати кваліфіковану допомогу від держави, у тому числі правову, та мотивувати постраждалих звертатися по допомогу та діяти, щоб захистити себе.

З метою охоплення більшої кількості людей інформацією про можливість отримати безоплатну правову допомогу та захистити свої права рекомендуємо розмістити інформаційні матеріали від системи безоплатної правової допомоги

(відеоролики, інфографіку та інформаційні картки) на офіційних сайтах а також у соціальних мережах.

Інформаційні матеріали знаходяться за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1qtchCHTvUTlC323IoocZIRtiIw2aYavv?usp

=share_link.


« повернутися

Вхід для адміністратора