A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

День сім'ї в Україні 2023 року

Дата: 15.05.2023 08:50
Кількість переглядів: 18

День сім'ї в Україні 2023 року

Міжнародний день сім'ї - що це за свято і що можна подарувати - ÐÐ¿Ð¾ÑÑ‚Ñ€Ð¾Ñ„Сім'я — дуже важлива частина нашого життя. Тому недивно, що їй присвячено відразу кілька свят у році. День сім'ї в Україні часто святкують двічі: в травні (міжнародне свято) і в середині літа — в липні.

Українці найчастіше вітають своїх рідних 8 липня. Адже ця дата в Україні присвячена родині і близьким. Свято вважається відносно молодим, адже його створили всього лише 11 років тому.

1993 року Організація Об'єднаних Націй встановила Міжнародний день сім'ї, обравши для святкування цього свята 15 травня. Останні кілька років в Україні цього дня також вітають батьків, дітей та інших близьких родичів.

У всі часи по відношенню держави, а також по становищу сім’ї в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави - необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини - ось мірило розвитку і прогресу країни.


« повернутися

Вхід для адміністратора