A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Громадське обговорення щодо використання приміщення колишньої школи с. Рогівка

Дата: 23.02.2023 12:02
Кількість переглядів: 41

 Повідомлення про громадське обговорення щодо можливості використання приміщення колишньої Рогівської школи для створення центру тимчасового розміщення та проживання мешканців громади, внутрішньо переміщених осіб, туристів, інших категорій громадян, які потребують тимчасового житла

Найменування організатора громадського обговорення – відділ освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради

            Мета: В результаті повномасштабного військового вторгнення та  тимчасової окупації державою-агресором частин території України виникла необхідність  створення умов для розміщення та проживання внутрішньо переміщених осіб на підконтрольній Україні території, а також збереження приміщення колишньої школи с. Рогівка для подальшого його використання.

Підстава проведення громадського обговорення:

Заява старости сіл Смяч, Лісконоги, РогівкаПодоляки І.Р.  від 15.02.2023 року

            Електронна пошта для подання пропозицій (зауважень), консультації з питання, що винесено на громадське обговорення –          e-mail: nsmvo2015@ukr.net.

 тел. (04658) 2-39-79.

            Пропозиції (зауваження): надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає у строк до 20.03.2023 року включно.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у  обговорені питання та стати учасником запланованого громадського обговорення щодо використання приміщення колишньої школи!

Місце, час проведення громадського обговорення: 20.03.2023 в приміщенні колишньої школи с. Рогівка


« повернутися

Вхід для адміністратора