A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

13 лютого 2023 року до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших державвідбулися змагання з волейболу

Дата: 13.02.2023 16:44
Кількість переглядів: 38

13 лютого 2023 року до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у рамках семінару-практикуму для профспільноти вчителів фізичної культури на базі Новгород-Сіверського ліцею № 1 відбулися змагання з волейболу серед команд вихованців Новгород-Сіверської КДЮСШ, Новгород-Сіверського медичного коледжу та вчителів фізичної культури громади. Присутні вшанували пам’ять всіх тих, хто не повернувся додому живим, воїнів, які загинули, захищаючи суверенітет і незалежність України хвилиною скорботного мовчання.

Перед змаганнями відбувся майстер-клас «Розминка перед волейболом», яку провів тренер секції «Волейбол» Новгород-Сіверської КДЮСШ Козлов І.П.

Змагання проводилися з метою популяризації та розвитку гри у волейбол, залучення молоді до регулярних занять спортом, підвищення спортивної майстерності гравців,  обміну досвідом роботи вчительського складу.

Учасників змагань з волейболу вітали Шкарпітко В.А., заступник голови Новгород-Сіверської РДА, Ковальчук Т.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради та представники міської ради.

Неймовірна боротьба велася між командами. Кожен гравець мав на меті довести першість своєї команди.

За результатами змагань І місце посіла команда вчителів фізичної культури громади, ІІ – Новгород-Сіверського медичного коледжу, ІІІ – Новгород-Сіверської КДЮСШ.

Нагороди вручили Верченко П.В., заступник голови міської ради,              Ковальчук Т.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради.

Бажаємо досягати нових спортивних висот!

Для вчителів фізичної культури громади захід продовжився з подалішим  обговоренням підсумків змагань та плануванням заходів на березень-квітень 2023 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора