A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Методичний постер «Виховна робота в новій українській школі»

Дата: 31.10.2022 12:12
Кількість переглядів: 45

28 жовтня 2022 року відбувся  методичний постер «Виховна робота в новій українській школі» для заступників директорів з навчально-виховної роботи, класних керівників, педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти громади.

Костир С.М., консультант ЦПРПП, наголосила на тому, що головним пріоритетом в організації і проведення виховної роботи в закладах загальної середньої освіти, з урахуванням умов воєнного стану в Україні, є створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти, охорона безпеки кожної дитини, її психологічний супровід.

Під час заходу висвітлено питання щодо:

  • особливостей створення виховного середовища в новій українській школі, налагодження відносин партнерства між усіма учасниками виховного процесу в умовах воєнного стану;
  • ознак національного характеру виховного процесу в сучасній школі в умовах воєнного стану;
  • безпечного середовища як виклику сьогодення у вихованні учнів в умовах воєнного стану;
  • особливостей підготовки й проведення виховної години в новій українській школі, використання технологій сучасного виховного процесу  в умовах воєнного стану;
  • проведення педагогічної діагностики як основи подальшого розвитку виховної системи в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану.

Після завершення методичного постера учасникам методичного порадника надано методичні рекомендації щодо організації виховного процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану.

Також учасниками зустрічі розглянуті питання щодо особливостей створення куренів як структурної основи гри «Джура» та організації дитячого самоврядування.

На завершення заходу консультант надала поради як відновлювати власні ресурсність та емоційний стан в умовах воєнного стану.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ. 10.2022

Особливості створення куренів

5 вправ


« повернутися

Вхід для адміністратора