A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Засідання спільноти вчителів предметів "Фізична культура", "Захист України".

Дата: 05.09.2022 21:05
Кількість переглядів: 50

05 вересня 2022 року відбулася зустріч спільноти учителів фізичної культури та предмета "Захист України" громади. Було обговорено основні питання - особливості організації освітнього процесу у 2022/2023 н.р., пріоритетні напрями освітньої діяльності. Консультант Світлана Костир надала рекомендації щодо викладання фізичної культури у 5 класах для учнів, які здобувають освіту за новим Державним стандартом базової середньої освіти та розповіла про оцінювання навчальних досягнень учнів. До обговорення питань долучилася Тетяна Пурига, вчитель Новгород-Сіверської гімназії № 1, яка акцентувала увагу на складанні календарно-тематичного планування. Консультант Центру зупинилася на особливостях організації освітнього процесу з предметів у 2022-2023 навчальному році в умовах воєнного стану. Микола Шкарабура, керівник спільноти вчителів розказав вимоги програми «Захист України» щодо навчально-польових зборів та навчально-тренувальних занять та надав відповіді на запитання вчителів щодо особливостей викладання предмета у 2022/2023 н.р.

Щиро вдячна колегам за участь. Бажаю вам миру, професійного зросту та міцного здоровя.

Презентация Microsoft PowerPoint.pptx

Захист України

Фізична культура

Типові освітні програми, навчальні програми, модельні навчальні програми для закладів загальної середньої освіти розміщені на офіційному веб-сайті МОН на сторінці «Загальна середня освіта» в рубриці «Освітні програми» 

З Переліком навчальної літератури та навчальних програм, що мають грифи «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», «Схвалено для використання в освітньому процесі» або висновок «Схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах» можна ознайомитися на офіційному сайті Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» 

Детельніше на сайті МОНУ    

https://mon.gov.ua/ua/news/metodichni-rekomendaciyi-shodo-organizaciyi-osvitnogo-procesu-v-shkolah-u-20222023-navchalnomu-roci


« повернутися

Вхід для адміністратора