A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Засідання професійної спільноти вчителів художньо-естетичного циклу

Дата: 04.09.2022 23:29
Кількість переглядів: 62

02 вересня 2022 року  відбулося засідання професійної спільноти вчителів художньо-естетичного циклу у режимі ZOOM-конференції. Консультант Новгород-Сіверського центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлана Костир ознайомила присутніх з особливостями організації освітнього процесу  для учнів  у 2022/2023 навчальному році. Обговорено впровадження модельної навчальної програми для 5-х класів НУШ, оцінювання результатів навчальних досягнень учнів та особливостей заповнення сторінок класних журналів, режиму проведення навчальних занять/уроків інше. Керівник професійної спільноти Тетяна Канторіз, вчитель мистецтва Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка долучилася до обговорення  висвітлюваних питань.

МИСТЕЦТВО 2022.ppt

Мистецька освітня галузь

З Переліком навчальної літератури та навчальних програм, що мають грифи «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», «Схвалено для використання в освітньому процесі» або висновок «Схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах» можна ознайомитися на офіційному сайті Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» 

Детельніше на сайті МОНУ    

https://mon.gov.ua/ua/news/metodichni-rekomendaciyi-shodo-organizaciyi-osvitnogo-procesu-v-shkolah-u-20222023-navchalnomu-roci

 


« повернутися

Вхід для адміністратора