A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ВІТАЄМО Шауро Марину, Гусарь Олену Артурівну, Мироненко Олену Володимирівну

Дата: 18.02.2022 16:28
Кількість переглядів: 80

ВІТАЄМО Шауро Марину, ученицю Грем'яцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області,

переможця Всеукраїнського конкурсу молодіжних проєктів з енергозбереження «Енергія і середовище» (диплом ІІІ ступеня) Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України в номінаціях учнівських робіт: 2021-2022 н. р. у номінації «Інформування суспільства/пропаганда енергоефективності» з роботою: «Як використати джерела альтернативної енергетики в селі Грем'яч».

Нехай цей конкурс стане ще одним доказом твоїх талантів і здібностей, нехай у твоєму житті тебе чекає ще багато таких перемог, хай для тебе кожен день дарує вірний стимул і високе прагнення, нехай допомагають боротися за радість і щастя підтримка близьких і друзів.

ВІТАЄМО керівників проєкту Гусарь Олену Артурівну, Мироненко Олену Володимирівну, вчителів Грем'яцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області.

Бажаємо вам творчої наснаги, удачі в рішенні задач будь-якої складності, успіхів у реалізації найсміливіших ідей!

Вітаємо з перемогою


« повернутися

Вхід для адміністратора