A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-практикум для керівників закладів освіти громади та їх заступників

Дата: 12.01.2022 12:32
Кількість переглядів: 112

 

 

У новий рік з новим досвідом

12 січня 2022 року на базі КУ «Новгород-Сіверський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області  відбувся семінар-практикум для керівників закладів освіти та їх заступників. Директор центру Зюзько Ірина надала практичну допомогу з питання «Особливості організації та проведення самооцінювання напрямку «Управлінська діяльність» закладами освіти громади».

У роботі взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту  Новгород-Сіверської міської ради Тетяна Ковальчук, яка окреслила основні напрямки роботи у новому 2022 році, обговорили проблемні питання організації харчування та підвезення учасників освітнього процесу до закладів освіти.

Директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Новгород-Сіверської міської ради Полюшко Наталія розповіла про особливості організації інклюзивного навчання учнів з ООП у 2022 році.

Голова Первинної профспілкової організації  Новгород-Сіверської  громади Короткевич Катерина обговорила питання соціального захисту педагогічних працівників.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ (Анкетування)

На допомогу молодому керівнику

На допомогу молодому керівнику (накази)

На допомогу молодому керівнику (наказ)

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора