A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Засідання професійної спільноти заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників закладів освіти громади

Дата: 06.01.2022 12:40
Кількість переглядів: 76

05 січня 2022 року відбулося засідання професійної спільноти заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників закладів освіти громади.

Консультант ЦПРПП Світлана Костир  зосередила увагу на ролі класного керівника в нових стандартах освіти, основних напрямах організації співпраці класного керівника з батьками учнів тощо. Нагадала деякі пункти Положення про класного керівника навчального закладу системи загальної середньої освіти, зокрема щодо ведення документації.  Зупинилася на профілактичних заходах у середовищі дітей, зокрема на попередженні нещасних випадків, збереженні життя та здоров’я учасників освітнього процесу під час канікул.

Головним питанням заходу було розгляд сучасних підходів до виховання та розвитку нестандартних дітей, проблем їх виховання, що призводять до дефіцитів у розвитку.

Надані інформаційні матеріали комунікаційного центру вакцинації від COVID-19 Центру громадського здоровя МОЗ України, а саме: «Навчання під час пандемії: Чек-листи для освітян та батьків» для роздрукуватння та розміщення на видному місці.

Також обговорили план роботи спільноти на ІІ семестр 2021/2022 навчального року.

НОВІ ДІТИ 05.01dit

Освітнє середовище (аналіз)

Презентація 2


« повернутися

Вхід для адміністратора