A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Семінар-практикум «Самоосвіта – шлях підвищення професійної майстерності». 

Дата: 24.09.2021 18:01
Кількість переглядів: 145

Важливими чинниками професійного зростання педагога є прагнення до самовдосконалення, самоосвітньої діяльності, що забезпечують розширення творчих можливостей, пізнавальних інтересів та формування творчої індивідуальності. Для того, щоб наблизити свій реальний образ до ідеалу, потрібно вміти керувати власним розвитком.

Безсумнівно, основними шляхами професійного розвитку є професійне навчання, розвиток кар'єри і самоосвіта педагога. Найкоротша формула професійної діяльності педагога – постійна праця, творчість, гармонія знань і почуттів, тобто рух, який не може бути без мети, спрямування на досягнення життєвого і професійного успіху, привабливої особистісної професійної перспективи.

24 вересня 2021 року, напередодні Дня позашкілля, відбувся семінар-практикум «Самоосвіта – шлях підвищення професійної майстерності». 

         Консультант Центру ПРПП Світлана КОСТИР презентувала  учасникам корисні ресурси та посилання для організації самоосвіти з використанням комп'ютера та Інтернету. Директор Центру Ірина ЗЮЗЬКО привітала працівників закладів позашкільної освіти з Днем позашкілля, надала поради щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників, зазначила, що державою кожному педагогічному працівникові гарантоване право безкоштовно підвищувати кваліфікацію в закладі післядипломної педагогічної освіти відповідно до замовлення.

         До заходу долучилася психолог Центру Наталія Матрунич, яка провела тренінг «Емоції людини».

2021


« повернутися

Вхід для адміністратора