A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Ресурсний центр «Тримай баланс» розпочав роботу

Дата: 10.09.2021 18:44
Кількість переглядів: 91

Сучасні жінки досить вразливі, у динамічному вирії життя вони забувають про себе. Через психо-емоційне виснаження виникають конфлікти, непорозуміння з рідними. Жінки позбавлені психологічного супроводу, їм потрібне спілкування, щоб поділитися своїми проблемами, отримати досвід, інформацію для саморозвитку та самореалізації.

Тому любі жінки чекаємо на вас в ресурсному центрі який облаштувано у приміщенні Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», вул. Миколаївська, 23.

Будуть проводитися заходи: спортивно-тренувальні; майстер-класи; психологічні тренінги і консультації.

Сьогодні відбулося перше заняття на якому вчилися виготовляти квіти зі стрічок (техніка канзаші), та проведений тренінг «Не давайте шуму чужих думок заплутати власний внутрішній голос» або «Внутрішня мотивація як рушійна сила».

Проєкт "Тримай баланс" виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом (УЖФ) в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Новгород-Сіверська територіальна громада є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)


« повернутися

Вхід для адміністратора