A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ПІДГОТОВКА ДО АРТ-ПОДІЇ «МОЛОДЬ inUА» У РОЗПАЛІ!

Дата: 22.08.2021 15:40
Кількість переглядів: 137

Підготовчий етап до національної арт-події «Молодь inUА» у розпалі! Протягом робочого тижня творча молодь громади разом з учителями образотворчого мистецтва відшліфовувала ідею малюнка, який 24 серпня, у ювілейний День Незалежності, буде нанесено на полотно в рамках всеукраїнської акції, організованої програмою USAID/UNITY «Мріємо та діємо» й Міністерством молоді та спорту. Художники-початківці та професіонали створили Україну майбутнього «на чернетці» й готові до перенесення задуму на справжнє полотно, надане організаторами акції.

 

Учасники команди від Новгород-Сіверської громади повністю занурені у процес народження шедевру. Творча магія, що панує в майстерні Тетяни Миколаївни Кантарєз, учителя Ноавгород-Сіверської гімназії № 1, не викликає жодних сумнівів у тому, що наше сіверське полотно не залишиться без уваги організаторів й усієї України.

 

 

Нагадуємо, що 24 серпня молодь по всій Україні об'єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії. Роботи з усіх куточків країни покажуть онлайн, і буде складено велике цифрове полотно про бачення, цінності, і здобутки української молоді.

Після свята незалежності «Мріємо та діємо» запустить онлайн-голосування, за результатами якого вся Україна обере три найкращі малюнки. Саме їх згодом допоможуть перетворити в мурали у громадах їхніх авторів.

Запрошуємо жителів та гостей Новгород-Сіверщини долучитися до арт-події! До зустрічі на міському стадіоні 24 серпня о 15:00!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора