A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

МРІЄМО ТА ДІЄМО!

Дата: 13.08.2021 16:59
Кількість переглядів: 283

Цього тижня стартувала підготовка до національної арт-події «MOLODinUА» від молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо». Мета акції – створення  великого всеукраїнського цифрового арт-полотна. Силами молоді українських громад у ювілейний День Незалежності буде написано полотна із зображенням України майбутнього, фотокопії цих робіт організатори акції об’єднають у велике цифрове національне полотно.

Від Новгрод-Сіверської громади до акції вже долучилася команда «Сіверяни», яка пройшла онлайн-навчання та провела перше робоче засідання, на якому було визначено ідею майбутнього малюнка.

   

Молоді й креативні «сіверяни» бачать Україну успішною та щасливою. Це країна, в якій більше немає війни та пандемії, країна з безпечним екологічним середовищем, сучасною інфраструктурою та розвиненою системою інноваційних технологій. Україна майбутнього комфортна для проживання, з неї не виїжджають її сини й дочки.

Під час робочої зустрічі юні художники створили два ескізи майбутнього полотна. Наступного тижня відбудеться чергове зібрання «сіверян» уже в розширеному колі, за участю професійних митців та творчої молоді громади.

Чекаємо на полотно, пензлі та фарби. Нашій Неньці 30! Тож мріємо та діємо!

#молодьinua #мріємотадіємо

           



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора