A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

РОБОЧА ЗУСТРІЧ МОЛОДІ

Дата: 12.08.2021 15:11
Кількість переглядів: 87

10 серпня відбулась робоча зустріч ініціативної молоді громади із заступником міського голови Павлом Верченком та секретарем міської ради Юрієм Лакозою. На заході обговорювали документи, які регламентують діяльність молодіжної ради – проєкт положення про молодіжну раду Новгород-Сіверської міської територіальної громади та зміни до програми «Молодь Сіверщини» на 2021 – 2023 роки. На робочу зустріч завітали представники молодіжного напрямку «Голос громад Чернігівщини» (в програмі «DOBRE») координатор Андрій Кужель та менеджерка Олеся Порохняч.

Провідний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Катерина Скудна акцентувала увагу присутніх на ключових статтях положення про молодіжну раду, наголосила на вимогах до кандидатів у члени ради. Важливою зміною в програмі «Молодь Сіверщини» є визнання молодіжної ради як дієвої структури, на функціонування якої міська рада виділяє кошти. Голова поточного складу молодіжної ради Валерія Єрошенко поділилася досвідом участі в молодіжних форумах.

До 20 серпня триває прийом документів кандидатів у члени молодіжної ради. Тож запрошуємо активних та креативних представників молоді долучитися до формування нової молодіжної політики громади!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора