A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Про майстер-клас для вчителів образотворчого мистецтва «Покоління Z. Сучасний урок образотворчого мистецтва»

Дата: 30.04.2021 23:50
Кількість переглядів: 93

28.04.2021 відбувся майстер-клас для вчителів образотворчого мистецтва «Покоління Z. Сучасний урок образотворчого мистецтва». Консультант Центру Світлана Костир зосередила увагу на щоденних змінах в освіті, так як прогресивне покоління потребує нових підходів у навчанні, набуття нових компетентностей, знань та умінь застосовувати їх у житті. У теоретичному блоці розглянуто стадії розвитку поколінь та їх цінності, окреслені проблеми в навчанні покоління «Z» та шляхи їх подолання.

Практичний блок провела Тетяна Канторіз, вчитель образотворчого мистецтва/мистецтва Новгород-Сіверської гімназії № 1 імені Б. Майстренка. Вчителі ознайомилися з мистецькими техніками на уроках образотворчого мистецтва (пуанталізм, тампонування, аплікація з яєчної шкарлупи з розписом зображення аквареллю).

 

Створення лепбука за темою «Натюрморт» для учнів 6-х класів Черкаської спеціалізованої школи №18 імені В'ячеслава Чорновола Учитель образотворчого мистецтва Солодар Лідія Миколаївна

https://www.youtube.com/watch?v=ylM8K5MP1es –лепбук

https://www.youtube.com/watch?v=0Cb4i5Jk574 - лепбук Вебінар Інтернет-школи учителя мистецтва із теми «Лепбук на уроках мистецтва»

Z


« повернутися

Вхід для адміністратора