A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Презентаційний меседж «Трансформація професійної підтримки педагогів в умовах реформування освіти»

Дата: 10.03.2021 15:00
Кількість переглядів: 121

10 березня 2021 року директори, заступники директорів закладів позашкільної освіти Новгород-Сіверської міської територіальної громади стали учасниками презентаційного меседжу «Трансформація професійної підтримки педагогів в умовах реформування освіти». 

Директор ЦПРПП ЗЮЗЬКО І.П. ознайомила учасників заходу з метою, основними завданнями та пріоритетними векторами діяльності Комунальної установи «Новгоро-Сіверський центр професійного розвитку педагогічних працівників» (далі – Центр), окреслила вектори змін у професійній підтримці педагогів, спрямованих на взаємодію, партнерство, супровід та підтримку педагогів. Розкрила особливості підвищення кваліфікації педагогів в умовах «відкритої освіти», моделі організації роботи професійних спільнот, складові формування траєкторії професійного розвитку педагогів, нову технологію в роботі з педагогами – проєкти професійного розвитку.

Консультант Центру КОСТИР С.М. запропонувала до обговорення план спільних заходів в режимі онлайн, що актуально в умовах карантину. Під час блоку зворотнього зв’язку проведене анкетування учасників з метою виявлення професійних потреб педагогів та організації дієвої та ефективної підтримки та консультування.

Психолог Центру МАТРУНИЧ Н.А провела тренінгові заняття.

У заході взяла участь голова Новгород-Сіверської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України КОРОТКЕВИЧ К.Л.

По закінченню учасники окреслили орієнтири подальшої діяльності, обмінялися думками щодо питань ефективної співпраці.


« повернутися

Вхід для адміністратора