A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ЛАУРЕАТІВ І (ЗОНАЛЬНОГО) ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2021»!

Дата: 21.11.2020 16:56
Кількість переглядів: 134

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ЛАУРЕАТІВ І (ЗОНАЛЬНОГО) ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2021»!

Професійна роль учителя є провідною у процесі суспільствотворення, адже педагог є творцем духовного підґрунтя нації, капітаном корабля у буремній дійсності. На наставника покладений обов’язок підготувати дитину до дорослої багатовимірної реальності та сформувати в юного покоління принципи людяності, патріотизму, свободи і справедливості, любові до рідної мови та історії.

Бути вчителем означає перебувати в безперервному процесі самовдосконалення, в пошуку новітніх ідей, методів і прийомів викладання. Педагог реалізується в учнях, живе творчими задумами, утверджується в прогресивних методиках.

Розкрити вчителевого генія мають на меті педагогічні змагання. Попри карантинні обмеження й дистанційну форму роботи з 13 по 19 листопада 2020 року було проведено перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2021». Педагоги закладів загальної середньої освіти Новгорода-Сіверського демонстрували свої професійні вміння в чотирьох номінаціях. За проведення конкурсу в номінації «Керівник закладу освіти» взяв на себе відповідальність відділ освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради. Відділ освіти Новгород-Сіверської районної державної адміністрації став організатором першого туру конкурсу в номінаціях «Українська мова та література» й «Математика». Відділ освіти Менської міської ради провів перший тур конкурсу в номінації «Трудове навчання».

До роботи у журі були залучені висококваліфіковані фахівці з відповідних навчальних предметів закладів освіти міста.

Цьогорічний турнір між педагогами було проведено в онлайн-режимі. Конкурсанти оволоділи рядом нових комп’ютерних програм для демонстрації своєї педагогічної компетентності й довели, що вони дійсно «вчителі року».

Відділ освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради вітає освітян міста – переможців та лауреатів першого туру конкурсу «Учитель року 2021»!

Номінація «Керівник закладу освіти»

Плотнікова Тамара Петрівна, директор Новгород-Сіверської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 – переможець.

Номінація «Трудове навчання»

Марченко Валентина Володимирівна, учитель трудового навчання Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка – переможець.

Номінація «Українська мова та література»

Ісаченко Наталія Вікторівна, учитель української мови та літератури Новгород-Сіверської державної гімназії імені

К.Д. Ушинського – переможець;

Пашковська Катерина Володимирівна, учитель української мови та літератури Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка – лауреат.

Номінація «Математика»

Тимохович Анна Вікторівна, учитель математики Новгород-Сіверської державної гімназії імені К.Д. Ушинського – переможець;

Щепочкіна Марія Миколаївна, учитель математики Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка – лауреат.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора