A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Круглий стіл до Дня Соборності  України «Україна соборна і незалежна».

Дата: 23.01.2022 00:06
Кількість переглядів: 95



 

Ми всі різні, ми розмовляємо різними мовами; спілкуємося, сперечаємося, з'ясовуємо відносини, але ми завжди упевнені в одному - країна у нас одна – Україна єдина, і ми повинні бути єдиними!

21 січня 2022 року на базі Новгород-Сіверського центру професійного розвитку педагогічних працівників проведений круглий стіл до Дня Соборності  України «Україна соборна і незалежна». Розпочався захід піснями та віршами  про Україну (Центр дитячої та юнацької творчості), літературною композицією «Люблю Україну» (НВК «Дзвіночок»).  

Учасників круглого столу вітали заступник міського голови  Павло Вікторович Верченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Миколаївна Ковальчук.

Паралель від минулого до сьогодення щодо боротьби українського народу за соборність своїх земель провела Авдієнко Ніна Петрівна, завідувач краєзнавчого історико-культурного відділу музею-заповідника «Слово о полку Ігоревім».

Круглий стіл відбувся в режимі офлайн/онлайн у вигляді ланцюга єдності, який передавався від закладу освіти до закладу. Говорили про соборність, що для кожного, це означає, про її багатовимірне поняття.

Центр дитячої та юнацької творчості представив «соборність» у роботах своїх вихованців.

Консультант Центру - Косенко Раїса Петрівна говорила про патріотичний подвиг співвітчизників, які захищають на сході нашу країну від ворога, показала прапор, який передали київські учні пораненому в АТО нашому земляку.

Підвела підсумки круглого столу Зюзько Ірина Петрівна, директор Центру.

На завершення учасники заходу створили «живий ланцюг» як символ духовної єдності людей.

«Якщо ми навчимося жити разом, навчимося поважати один одного, бачити наше майбутнє однаковим, то буде єдиною та багатою наша країна, незалежно від того де ми народилися та живемо, якою мовою ми думаємо та розмовляємо. Нехай нам все вдається!»

Вітаємо з Днем Соборності України і від душі бажаємо завжди любити свою країну, пишатися своєю історією і своїм народом.

Щастя, миру і світлої надії ВСІМ


« повернутися

Вхід для адміністратора