A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Практичні застосування ціннісних напрямів у виховній роботі

Дата: 22.11.2021 14:50
Кількість переглядів: 73

17 листопада 2021 року відбувся вебінар для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників професійних спільнот класних керівників з теми «Практичні застосування ціннісних напрямів у виховній роботі».

         Світлана Костир, консультант ЦПРПП представила програму онлайн-зустрічі, проаналізувала нормативно-правову базу з ціннісних орієнтирів виховання здобувачів освіти, зробивши акцент на пріоритетах Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року» затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 року № 673. Зупинилася на основних напрямках виховного процесу, зокрема на патріотичному вихованні здобувачів освіти.

Практичні застосування ціннісних напрямів у виховній роботі Чайкинського навчально-виховного комплексу презентували керівник професійної спільноти класних керівників Віра Сузік та педагог-організатор Олена Коврижко.

Досвідом організації виховної роботи з національно-патріотичного виховання поділилася з учасниками зустрічі Інна Половець, заступник директора з виховної роботи Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка. Представила багатий арсенал загальношкільних, загальноміських заходів з національно-патріотичного виховання

За підсумками обласного  вебінару з теми «Педагогічні умови формування ціннісних орієнтирів здобувачів освіти у контексті національно-патріотичного виховання» був презентований досвід роботи Прилуцької гімназії №1 ім. Георгія Вороного Прилуцької міської ради з її змістовним наповненням щодо  виховання людини з високим рівнем морально-патріотичної культури.

Під час зустрічі висвітлено питання щодо організації та проведення всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Новгород-Сіверській громаді, наголошено, що  це системна освітня діяльність впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Матеріали вебінару  будуть розміщені на сайті ВОМС, в ЕП.

Дякуємо всім за активну участь.

ОРІЄНТИРИ

2. Презентация Дорошенко

гімназія №1 ім. Б.Майстренка

Прилуцька гімназія №1


« повернутися

Вхід для адміністратора