A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

06 січня 2023 року відбулося засідання творчої спільноти  заступників директорів з виховної роботи, класних керівників, педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти громади на тему «Здобутки, проблеми та перспективи діяльності у 2022/2

Дата: 10.01.2023 21:44
Кількість переглядів: 30

06 січня 2023 року відбулося засідання творчої спільноти  заступників директорів з виховної роботи, класних керівників, педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти громади на тему «Здобутки, проблеми та перспективи діяльності у 2022/2023 н.р.».

На засідання були розглянуті питання:

 особливості організації виховного процесу, ключові напрямки та методичне забезпечення;

«Виховання на цінностях – як один з ключових компонентів формування Нової української школи: від теорії до практики»;

національно-патріотичне виховання в умовах війни;

зміни до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькування).

Класний керівник Новгород-Сіверської гімназії №1 ім. Б. Майстренка Марія Пишко презентувала проєкт Stop sexting  «Вчитель – зона безпеки дитини» за підсумками курсів підвищення кваліфікації за темами першого тижня: «Вчитель у ресурсі: підтримка себе та дітей з батьками», другого тижня «Фізична безпека дітей у часи війни», 3-4 практикумів «Інтернет безпека під час воєнного стану».

З метою підвищення професійного рівня педагогічних працівників закладів освіти щодо формування в учасників освітнього процесу компетентності професійного самовизначення, насамперед виявлення й розвиток схильностей і здібностей, формування мотивів вибору професії, професійних інтересів, моральних якостей, важливих для майбутньої трудової діяльності    присутні ознайомилися з курсами підвищення кваліфікації для освітян  «Перша психологічна допомога  учасникам  - освітнього процесу під час та після завершення воєнних дій», спецкурсом для слухачів очно-дистанційної форми навчання «Школа кар’єрного консультанта: психолого-педагогічний аспект профорієнтаційної роботи».

БУЛІНГ.pptx

Лист-КЗ-ДНМЦ-ПС-від-12.05.2022_Методичні-рекомендації-щодо-здійснення-профілактики-та-виявлення-булінгу-цькування1-1.pdf

НУШ виховання.pptx

Презентація 2.pptx

КУРСИ.pptx


« повернутися

Вхід для адміністратора