A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ПОДІЛИСЬ СВОЇМ ТЕПЛОМ

Дата: 08.01.2022 19:52
Кількість переглядів: 148

З нагоди Різдва Христового молодіжна рада Новгород-Сіверської міської територіальної громади організувала благодійну акцію «Поділись своїм теплом». Мета заходу – моральна підтримка самотніх дідусів і бабусь, які перебувають у стаціонарному відділенні Новгород-Сіверського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області.

8 січня молодь завітала до тих, до кого на свята не приїжджають діти й онуки, та привітала стареньких із циклом різдвяно-новорічних свят. Щоб Різдво стало хоч на краплю смачнішим, хлопці й дівчата з молодіжної ради прийшли не з пустими руками. Напередодні заходу вони звернулися до місцевих підприємців із проханням допомогти зібрати солодкі подарунки. Небайдужі ФОПи відгукнулися й передали солодкі вітання підопічним стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування. Пакували гостинці в Новгород-Сіверській міській бібліотеці.

За допомогу в організації благодійної акції «Поділись своїм теплом» молодіжна рада Новгород-Сіверської міської територіальної громади ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРУ ПОДЯКУ:

ПП Москаленко І. В. та магазину «Пасаж»

ФОП Роговець А. В. та магазину «Квартал»

ФОП Клименко Г. Л. та магазину «Камелія»

ФОП Шкарабурі В. Ф. та магазину «Сам»

Дива трапляються. Долучаймося до їх створення!

  

  

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора