A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

Засідання професійної спільноти педагогічних працівників музичного мистецтва/мистецтва закладів освіти громади

Дата: 08.06.2021 08:47
Кількість переглядів: 102

 04 червня 2021 року відбулося засідання професійної спільноти педагогічних працівників музичного мистецтва/мистецтва закладів освіти громади. Консультант Центру Світлана Костир  зосередила увагу на новому професійному стандарті вчителя, в якому конкретизовані вимоги до професійних компетентностей педагога. Зазначила, що впровадження стандарту має відбуватися поступово, супроводжуватися чіткою системною комунікацією, яка спрямована до всіх учасників освітнього процесу. Зупинилася на 15 компетентностях за новим профстандартом.

Керівник професійної спільноти Олена Шкалаберда поділилася своїми напрацюваннями щодо крітеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів та провела майстер-клас «Як розучувати пісню».

На засіданні вчителі музичного мистецтва/мистецтва поділилися досвідом роботи «А я роблю так…». У процесі діяльності, педагогічні працівники збагатилися новими освітніми технологіями, досвідом, ідеями, фаховим спілкуванням, необхідними для подальшої роботи. Також обговорили план зроботи спільноти на наступний 2021/2022 навчальний рік та про підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

Було активно, ресурсно, актуально!

Дякую за співпрацю!

Презентация_ПРОФСТАНДАРТ2021

15 комп


« повернутися

Вхід для адміністратора