A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

До Міжнародного дня лісу

Дата: 22.03.2021 14:46
Кількість переглядів: 324

Щорічно 21 березня відзначається Міжнародний день лісу.

Ліс має велике значення в нашому житті. Це комора лікарських трав, грибів, ягід, плодів, легені та окраса планети. Але він потребує постійної турботи.

 Проблема охорони навколишнього середовища є дуже актуальною на даний час. Першим кроком можуть і повинні бути прості заповіді: «Не зривай!», «Не вбивай!», «Не пошкодь!».

У 2018 році в Дігтярівському НВК був створений гурток «Учнівське лісництво». Вихованці гуртка під керівництвом Наталії Іванівни Андрушко беруть участь в багатьох акціях: «Годівничка», «Шпаківня», «Жолуді та шишки», «Посади дерево». Учні  вивчають флору та фауну рідного краю. Гуртківці та освітянська громада  тісно співпрацюють з Кіровським лісництво, щорічно долучаються до Всеукраїнської акції Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках». Працівники лісництва – часті гості закладу. 

Напередодні Міжнародного дня лісу в НВК проведено чудове свято «Ліс – багатство природи». Також старшокласники на шкільному подвір’ї  розмістили домівки для пернатих друзів – шпаківні та синичники.

Цікаві заходи  та акції до Міжнародного дня лісу пройшли в усіх закладах освіти громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора