A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області

ВІДБУВСЯ КОНКУРС "ЛІДЕР РОКУ"

Дата: 11.03.2021 15:45
Кількість переглядів: 105

Відбувся міський етап обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року». Захід організовано для виявлення та розвитку лідерського, організаторського й інтелектуально-творчого потенціалу підлітків, сприяння розвитку молодіжного руху в області, поширення кращого досвіду роботи лідерів учнівського самоврядування.

Участь у конкурсі взяли лідери Новгород-Сіверської державної гімназії імені К. Д. Ушинського, Дігтярівського та Чайкинського навчально-виховних комплексів Новгород-Сіверської міської ради. Відповідно до вимог на цьому етапі «Лідера року» учасниці презентували відеоролики на тему «Чому Я?». У своїх роботах дівчата представили себе успішними, толерантними лідерами з активною життєвою позицією.

Журі конкурсу під час оцінювання відеоробіт звертало увагу на змістовне наповнення й креативне оформлення роликів. Лідер учнівського самоврядування Новгород-Сіверської державної гімназії імені К. Д. Ушинського Юлія Руденко творчо підійшла до виконання конкурсного завдання. Дівчина презентувала свою систему роботи та розкрила принципи партнерської взаємодії в шкільному колективі. Життєва мета Юлії полягає в досягненні успіху. Як лідер, вона працює на спільний результат, поповнює власний багаж знань, умінь, навичок та запозичує досвід інших лідерів учнівського самоврядування. Одноголосно Юлію Руденко визнано переможцем міського етапу обласного конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року». Бригинець Дарину з Чайкинського навчально-виховного комплексу та Воробей Анну з Дігтярівського навчально-виховного комплексу визнано лауреатами цього етапу конкурсу.

Бажаємо дівчатам подальших успіхів та досягнення поставлених цілей.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора